Allergi

Foråret kommer og du glæder dig til at komme ud og nyde solen, men din allergi overfor pollen gør, at du i stedet er træt, næsen og øjnene løber og du har det almen dårligt.

Det kan også være, at du er påvirket af husstøv eller dyr, og derfor har svært ved at besøge venner og familie. Måske er du allergisk overfor makeup, og slår ud i ansigt og på krop.

Allergi er dit immunsystem som reagerer på specifikke stoffer, således at når du bliver udsat for disse stoffer, så tror kroppen du er udsat for fare.

Under hypnoterapien finder vi ud af, hvad årsagen er til, at din krop reagerer som den gør. Jeg arbejder med dit underbevidste sind og giver dig positive forslag om at din krop ikke længere skal reagere allergisk. Du vil herefter være fri af allergi. Fri til at nyde foråret, være sammen med dyr, venner og familie.

Værd at vide

“Jeg tager altid mine kunder seriøst og arbejder effektivt og professionelt mod et varende resultat.”

En hypnoterapibehandling hos mig starter med en samtale, hvor du fortæller hvilken forandring du ønsker i dit liv. Når målet er klart, sætter du dig godt til rette i en behagelig stol, hvor hypnosen starter. Alt hvad vi taler om er selvfølgelig fortroligt.

Jeg guider dig ind i en behagelig, afslappet tilstand med min stemme. Du er vågen, klar og bevidst under hele hypnosen, du kan høre alt hvad jeg fortæller dig, og besvare de spørgsmål jeg stiller dig. Ved at jeg giver dig positive forslag under hypnosen, bliver det muligt for dig at ændre dine følelser, tanker og adfærd, til lige netop den forandring du ønsker i livet

  • Hypnose er en tilstand du oplever hver dag, f.eks. når du falder i staver eller lige inden du sover.
  • Under hypnose får jeg adgang til at arbejde med dit underbevidste sind, hvor du har lagret alt du har set, følt og oplevet siden du blev undfanget. Det underbevidste sind udgør 90% af dit sind.
  • Det bevidste sind udgør 10% – her er din sunde fornuft, din evne til at analysere og fortolke. Det er det bevidste sind du tæker med i hverdagen.
  • For at hypnose virker, skal du have et stærkt ønske om en forandring i dit liv.
  • Ingen kan hypnotiseres mod sin vilje.
  • Jeg hypnotiserer ingen som er under påvirkning af alkohol.

1. Session: 1.300 kr.
Opfølgning: 1.000 kr.

*Alle ovenstående priser er inkl. moms.

Behandlinger

Erhverv