Røgfri

Har du dårlig samvittighed over at ryge, og symptomer på at du ikke kan tåle at ryge, med hoste og vejrtrækningsproblemer?

Måske har du allerede forsøgt at stoppe flere gange, men trangen og uroen har tvunget dig til at fortsætte med at ryge.

Med hypnoterapi bryder du nemt og effektivt din rygevane, for når først din underbevidsthed har modtaget positive forslag om at stoppe med at ryge, og ser dig som ikke-ryger, så er opgaven løst og al rygetrang væk. Du er hermed røgfri. Jeg fjerner også din trang til søde sager, så dit rygestop ikke medfører, at du tager på i vægt.

Hypnose er en af de hurtigste og sikreste måder at blive røgfri på.

Du skal regne med 2 behandlinger.

Værd at vide

“Jeg tager altid mine kunder seriøst og arbejder effektivt og professionelt mod et varende resultat.”

En hypnoterapibehandling hos mig starter med en samtale, hvor du fortæller hvilken forandring du ønsker i dit liv. Når målet er klart, sætter du dig godt til rette i en behagelig stol, hvor hypnosen starter. Alt hvad vi taler om er selvfølgelig fortroligt.

Jeg guider dig ind i en behagelig, afslappet tilstand med min stemme. Du er vågen, klar og bevidst under hele hypnosen, du kan høre alt hvad jeg fortæller dig, og besvare de spørgsmål jeg stiller dig. Ved at jeg giver dig positive forslag under hypnosen, bliver det muligt for dig at ændre dine følelser, tanker og adfærd, til lige netop den forandring du ønsker i livet

  • Hypnose er en tilstand du oplever hver dag, f.eks. når du falder i staver eller lige inden du sover.
  • Under hypnose får jeg adgang til at arbejde med dit underbevidste sind, hvor du har lagret alt du har set, følt og oplevet siden du blev undfanget. Det underbevidste sind udgør 90% af dit sind.
  • Det bevidste sind udgør 10% – her er din sunde fornuft, din evne til at analysere og fortolke. Det er det bevidste sind du tæker med i hverdagen.
  • For at hypnose virker, skal du have et stærkt ønske om en forandring i dit liv.
  • Ingen kan hypnotiseres mod sin vilje.
  • Jeg hypnotiserer ingen som er under påvirkning af alkohol.

1. Session: 1.300 kr.
Opfølgning: 1.000 kr.

*Alle ovenstående priser er inkl. moms.

Behandlinger

Erhverv