Stressfri

Kender du til det at have daglig hovedpine, trykken for brystet, at konstant føle dig træt, men du kan ikke sove om natten for tanker og følelser kører rundt i dig, og du har svært ved at få overblik over dit liv.

Dette er alt sammen udtryk for stress. Kroppens måde at fortælle dig, at den for længe har været på “overarbejde”, og at du reagerer uhensigtsmæssigt i visse situationer.

Årsagen til stress kan være både arbejdsmæssigt, uddannelsesmæssigt, familiemæssigt eller måske noget helt andet.

Med hypnoterapi genfinder du roen i din krop og sind, ved at vi finder arsågen til stressen. Vi arbejder med ændring i dine prioriteringer, samt bearbejdning med gamle og nutidige oplevelser.

Hypnoterapien giver dig kontrol tilbage, og du får evnen til at danne dig et overblik over dit liv. Derved oplever du igen glæde, motivation og fornyet energi til alle opgaver i dit liv.

Værd at vide

“Jeg tager altid mine kunder seriøst og arbejder effektivt og professionelt mod et varende resultat.”

En hypnoterapibehandling hos mig starter med en samtale, hvor du fortæller hvilken forandring du ønsker i dit liv. Når målet er klart, sætter du dig godt til rette i en behagelig stol, hvor hypnosen starter. Alt hvad vi taler om er selvfølgelig fortroligt.

Jeg guider dig ind i en behagelig, afslappet tilstand med min stemme. Du er vågen, klar og bevidst under hele hypnosen, du kan høre alt hvad jeg fortæller dig, og besvare de spørgsmål jeg stiller dig. Ved at jeg giver dig positive forslag under hypnosen, bliver det muligt for dig at ændre dine følelser, tanker og adfærd, til lige netop den forandring du ønsker i livet

  • Hypnose er en tilstand du oplever hver dag, f.eks. når du falder i staver eller lige inden du sover.
  • Under hypnose får jeg adgang til at arbejde med dit underbevidste sind, hvor du har lagret alt du har set, følt og oplevet siden du blev undfanget. Det underbevidste sind udgør 90% af dit sind.
  • Det bevidste sind udgør 10% – her er din sunde fornuft, din evne til at analysere og fortolke. Det er det bevidste sind du tæker med i hverdagen.
  • For at hypnose virker, skal du have et stærkt ønske om en forandring i dit liv.
  • Ingen kan hypnotiseres mod sin vilje.
  • Jeg hypnotiserer ingen som er under påvirkning af alkohol.

1. Session: 1.300 kr.
Opfølgning: 1.000 kr.

*Alle ovenstående priser er inkl. moms.

Behandlinger

Erhverv