Hypnoterapi – Stressfri

Medarbejderne er din virksomheds fremtid.
Er der en rivende udvikling i gang i din virksomhed, medmange nye opgaver, som udfordre dine medarbejdere, er det vigtigt, at være opmærksom på, hvordan krav til høj faglighed, produktivitet, effektivitet og fleksibilitet, påvirker den enkelte medarbejder og leder. Mennesker reagerer forskelligt på de samme begivenheder, hvilket gør at stress viser sig på forskellig vis hos forskellige mennesker.

Sygemelding af en medarbejder har konsekvenser for virksomhedens økonomi, produktivitet og ofte for den viden der er nødvendig for virksomheden.

Jeg servicere organistioner, teams og mennesker med henblik på at skabe Trivsel og Arbejdsglæde, da mennesker i balance skaber de bedste resultater – Den bedste arbejdsplads.

I tæt samarbejde med ledelsen og HR tilbyder jeg forebyggende tiltag for, at minimere stressforekomst og øge både ledere og medarbejders handlekompetence.

Er en medarbejder ramt af stress – kan hypnoterapi restituere medarbejderen hurtigt, og ofte er det ikke nødvendig med sygemelding.

Værd at vide

“Jeg tager altid mine kunder seriøst og arbejder effektivt og professionelt mod et varende resultat.”

En hypnoterapibehandling hos mig starter med en samtale, hvor du fortæller hvilken forandring du ønsker i dit liv. Når målet er klart, sætter du dig godt til rette i en behagelig stol, hvor hypnosen starter. Alt hvad vi taler om er selvfølgelig fortroligt.

Jeg guider dig ind i en behagelig, afslappet tilstand med min stemme. Du er vågen, klar og bevidst under hele hypnosen, du kan høre alt hvad jeg fortæller dig, og besvare de spørgsmål jeg stiller dig. Ved at jeg giver dig positive forslag under hypnosen, bliver det muligt for dig at ændre dine følelser, tanker og adfærd, til lige netop den forandring du ønsker i livet

  • Hypnose er en tilstand du oplever hver dag, f.eks. når du falder i staver eller lige inden du sover.
  • Under hypnose får jeg adgang til at arbejde med dit underbevidste sind, hvor du har lagret alt du har set, følt og oplevet siden du blev undfanget. Det underbevidste sind udgør 90% af dit sind.
  • Det bevidste sind udgør 10% – her er din sunde fornuft, din evne til at analysere og fortolke. Det er det bevidste sind du tæker med i hverdagen.
  • For at hypnose virker, skal du have et stærkt ønske om en forandring i dit liv.
  • Ingen kan hypnotiseres mod sin vilje.
  • Jeg hypnotiserer ingen som er under påvirkning af alkohol.

Prisen afhænger af opgavens omfang, kontakt mig for mere information.

Behandlinger

Erhverv